Seychelles

Seychelles

Brez davka na dobiček | Brez vodenja računov | Dober pravni sistem | Zaupnost ter anonimnost

 

Seychelles (Sejšele) je otoška država, katera se nahaja v Indijskem oceanu ter je priljubljena destinacija za registracijo offshore podjetja. Sam pravni sistem omogoča nizke stroške registracije ter vodenja na letni ravni.
Podjetja ustanovljena na Sejšelih so upravičena vseh davkov v kolikor ne poslujejo na Sejšelih.
Zaupnost je ena izmed značilnosti offshore podjetij ustanovljenih na Sejšelih, ker podatki o zastopniku ter lastniku niso del javne evidence oziroma registra.

 

 

 

 

Offshore Podjetje – Seychelles

Sejšeli so najcenejša offshore država za registracijo podjetja, katerega lahko uporabljate za mednarodno poslovanje vseh dejavnosti.
Offshore podjetje zahteva 1 lastnika ter 1 zastopnika z katerokoli državljanstvom in ne potrebuje stalnega prebivališča na Sejšelih. Zatopnik ter lastnik je lahko istočasno samo ena oseba z znanjem katerega koli jezika.
Letna pristojbina za offshore podjetje se obračuna na 12 mesecev od dne registracije podjetja.
Z novo ustanovljenim podjetjem na Sejšelih lahko pričnete poslovati v roku 24-48 ur od prejetega naročila ter vseh dokumentacij.

 

Ob ustanovitvi družbe boste prejeli naslednje dokumente:

  • ➡ 1 leto naslov podjetja (Registered office address and agent)
  • ➡ Vključene vse takse (Goverment fees included)
  • ➡ Potrdilo o ustanovitvi podjetja (Certificate of Incorporation)
  • ➡ Akt o ustanovitvi & politika poslovanja (Memorandum & Articles of Association)
  • ➡ Poročilo ustanovitve (First minutes)
  • ➡ Certifikat lastnikov (Share Certificates)
  • ➡ Notarsko overjeni dokumenti (One set of Notarized docs with Apostille)

 

‼ ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA ‼

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij na Sejšelih, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) lastniki ter zastopniki.
Na strankino željo uspostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu. Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno na Belizah.

 

Davčne informacije

Sejšelska zakonodaja oprošča vse davke ter dajatve od dohodkov. Prav tako lastniki podjetja niso obdavčeni za davek na dohodek oziroma dobiček.
Novoustanovljeno Sejšelsko podjetje je prav tako oproščeno vseh upravnih taks ter transakcij katere se nanašajo na poslovanje družbe kot tudi pri prenosih premoženja ter podjetja, davek na delnice, dolžniške obveznosti ali drugih vrednostnih papirjev.
Sejšelska družba je popolnoma neobdavčena v kolikor omenjena družba ne posluje oziroma zakon prepoveduje poslovanje na Sejšelah.

 

Za pričetek registracije Offshore Podjetja potrebujemo:

  • ➡ notarsko overjen osebni dokument ali potni list
  • ➡ potrdilo o stalnem prebivališču (bančni izpisek, položnica od elektrike, plina …)

 

Zaupnost je ena izmed značilnosti offshore podjetja na Sejšelih, ker podatki o zastopnikih ter lastnikih niso del javne evidence oziroma registra. Za razliko drugih priljubljenih offshore držav podatki niso dostopni tretjim osebam.
Sejšelska zakonodaja ne zahteva vodenje ter izdajanje računov kot prav tako ni potrebno izdajanje računovodskih poročil ter letnih bilanc.

Sodelujoči znotraj našega podjetja se zavedamo, da je anonimnost naših strank prioriteta ter se zavezujemo, da ne bomo izdajali nikakršnih informacij tretjim osebam.
V kolikor boste z novo ustanovljeno Sejšelsko družbo poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji. Vsa dokumentacija kot je naprimer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki se hranijo v enem izvodu pri registrarju na Sejšelih, en izvod pa dobi stranka.

 


 

Oddaj Povpraševanje - Offshore Podjetje