Preobrazba Spletne Strani

Preobrazba Spletne StraniVerjetno ste že opazili, da smo z pričetkom Oktobra 2019 na splet poslali novo verzijo ter obliko spletne strani OffshorePodjetje.com ter tako naredili temeljito preobrazba spletne strani.

Preobrazbe spletne strani smo se lotili predvsem iz vidika grafične posodobitve kot tudi sistemske, saj smo uvedli nekaj novosti, katere uporabnikom oziroma končnim strankam olajša poslovanje z nami oziroma v nadaljevanju z lastnim Offshore Podjetjem ali Offshore Storitvijo.
Poudarek smo dali, na temnem videzu, kateri zopet ponovno prihaja med moderne ter priljubljene, poleg tega pa smo stran močno obogatili z besedilom, jo naredili pregledno, saj smo dodali tudi nekaj novih storitev, katere vključujejo naše podjetje ter ekipo.

 

 

 

 

 

Elementi preobrazba spletne strani so podstrani:

 

 • Svetovanje
  Individualni posvet z stranko, prilagojena strategija postavitve podjetja ali premoženja, storitev glede na njene potrebe, zahteve, zmožnosti ter tudi časoven okvir. Ne smemo pozabiti omeniti tudi bančnih rešitev, katere so stalnica iz teorije kot prakse.

 

 • Rešitev Stečaj
  Storitev “Rešitev Stečaj” smo kreirali glede na potrebe stranke, katera se bo ali se je že znašla v stečajnem postopku, saj z nastopom dneva stečaja samo poslovanje podjetja močno otežuje le-ta. Poleg tega pa stranki ponudimo tudi rešitve za premoženje kot tudi podjetniške rešitve.

 

 • Okrogla Miza
  Zaradi vedno večjega zanimanja po Offshore Rešitvah na področju podjetništva, zasebne lastnine kot tudi offshore bankah smo notranja ekipa sounastovili okroglo mizo, kjer dogodek organiziramo enkrat mesečno in k sodelovanju povabimo različne goste. Okrogla miza sodi v sklop programa aktivnosti sindikata, kateri je lastnik društvo v povezavi z našim podjetjem.

 

 • Sindikat
  V sklopu društva smo ustanovili sindikat, kateri uporabnikom nudi varnost, predvsem strokovno ter učinkovito varstvo z neposrednim stikom pravnega zastopnika, davčnega svetovalca brez nepotrebnega čakanja. Skupaj smo močnejši in Vam ni vseeno trenutno stanje na finančnem kot davčnem področju Slovenske zakonodaje.

 

 

Ločeno po podstraneh smo dodali direkten kontaktni obrazec, da lahko stopite z nami v stik ali pa prijavo v Email novičke. Socialna omrežja kot so, Facebook, Twitter, Linkedin zaenkrat ostajajo nespremenjena, se pa priporočamo, da našo spletno stran www.OffshorePodjetje.com delite med prijatelji na le-teh omrežjih.

 


 

Prijava na Email novičke