Belize

Belize

Brez davka na dobiček | Brez vodenja računov | Dober pravni sistem | Zaupnost ter anonimnost

 

Belize je samostojna država na severu srednje Amerike (Central America) z različnimi govorečimi jeziki ter z raznolikim prebivalstvom. Belize je hitro postala priljubljena država za ustanovitev offshore podjetij zaradi nizkih stroškov registracije podjetja ter vodenja na letni ravni zahvaljujoč dejstvu, da pravni sistem temelji na Angleškem sistemu.
Podatki o zastopnikih ter lastnikih niso del javne evidence ter registra.

 

 

 

 

Offshore Podjetje – Belize

Offshore podjetje na Belizah je popolnoma primerno za mednarodno poslovanje ter lahko z njim upravljate vsako dejavnost. Tudi dejavnosti za katere potrebujete v matični državi različna dovoljenja ter licence. Registracija offshore podjetja zahteva 1 lastnika ter 1 direktorja z katero kol državljanstvom in ne potrebuje stalnega prebivališča na Belizah.
Lastnik in direktor je istočasno lahko ena oseba z znanjem katerega koli jezika. Letna pristojbina se obračuna od Januarja do Decembra v letu.
Podjetje je idealno za podjetnike ter posameznike, kateri potrebujejo nizke stroške za zagon podjetja ali dejavnosti ter nizko letno vzdrževanje.
Zakonodaja ne omogoča javnega razkritja direktorjev ter lastnikov samega offshore podjetja ter je opravičeno plačila lokalnega davka. To pomeni, da promet kateri je narejen izven offshore območja Belize ni obdavčeno.
Prednost podjetja na Belizah je tudi v tem, da ni zahtev po revizijah, vodenju računov, računovodstva, letnega poročanja ter plačevanje prispevkov.
Registracija podjetja na Belizah je enostavna ter jo je mogoče zaključiti v roku 24-48 urah od prejetega naročila ter vseh potrebnih dokumentov.

 

Ob ustanovitvi Offshore Podjetje boste prejeli naslednje dokumente:

  • ➡ 1 leto naslov podjetja (Registered office address and agent)
  • ➡ Vključene vse takse (Goverment fees included)
  • ➡ Potrdilo o ustanovitvi podjetja (Certificate of Incorporation)
  • ➡ Akt o ustanovitvi & politika poslovanja (Memorandum & Articles of Association)
  • ➡ Poročilo ustanovitve (First Minutes)
  • ➡ Certifikat lastnikov (Share Certificates)
  • ➡ Notarsko overjeni dokumenti (One set of Notarized docs with apostille)

 

ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij na Belizah, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) zastopniki ter lastniki.
Na strankino željo uspostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu.
Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno na Belizah.

 

Davčne informacije

Belize je postala priljubljena država zaradi pravnega sistema ter zaščite.
Podjetje na Belizah temelji na pravni zadevi British Virgin Island. Država je priljubljena destinacija tudi zaradi hitre rasti ustanavljanja družb.
Podjetja so brez obdavčitve (davčna stopnja 0%) ter je oproščeno dohodnine, davka na dividende, obresti, licenčnin, nadomestil ter drugih zneskov katere morajo plačati podjetja po drugih državah sveta. Prav tako je družba oproščena vseh kapitalskih dobičkov, nepremičninskega, dednega ter darilnega davka. Družba je oproščena tudi davka v zvezi z delnicami, dolžniškimi obveznostmi ter drugimi vrednostnimi papirji.

 

Za pričetek registracije potrebujemo:

  • ➡ notarsko overjeni osebni dokument ali potni list
  • ➡ potrdilo o stalnem prebivališču (bančni izpisek, položnica od elektrike, plina …)

 

Obstaja nekaj razlogov, zakaj bi morali razmisliti za ustanovitev offshore podjetja na Belizah.
Sodelujoči znotraj našega podjetja vemo, kako priljubljena je država v zadnjih letih za registracijo offshore podjetja.
Offshore podjetja ustanovoljena na Belizah so najbolj varne ter zaupanja vredne. Ni Vam potrebno voditi računov ter računovodskih storitev. Imena lastnikov ter direktorjev se nikjer za razliko drugih držav ne objavljajo javno ter ne posredujejo tretjim osebam.

Ker pa se v podjetju zavedamo kako pomembna je anonimnost naših strank, podatkov ne bomo izdajali tretjim osebam.
V kolikor boste z novo ustanovljeno družbo poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji.
Vsa dokumentacija kot je naprimer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki se hranijo v enem izvodu pri registrarju na Belizah, en izvod pa prejme stranka.

 


 

Oddaj Povpraševanje - Offshore Podjetje